Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία παραδέχεται ο Ρομέρο που έχει όμως εμπιστοσύνη στον Μουνιόθ
Την πεποίθηση πως η άφιξη του Βίκτορ Μουνιόθ στην τεχνική ηγεσία θα αποδειχθεί ευεργετική εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Ρομέρο, προσθέτοντας όμως ότι οι «πράσινοι» έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας. «Να σταματήσει πλέον η βία που δεν κάνει καλό σε κανένα» είπε επίσης ο Αργεντινός.
66
Την πεποίθηση πως η άφιξη του Βίκτορ Μουνιόθ στην τεχνική ηγεσία θα αποδειχθεί ευεργετική εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Ρομέρο, προσθέτοντας όμως ότι οι «πράσινοι» έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.
«Χάσαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό στους δύο βαθμούς. Είμαστε λυπημένοι όμως στο ποδόσφαιρο δεν κατεβάζεις το κεφάλι. Συνεχίζουμε την δουλειά για να φτάσουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού ψηλά» δήλωσε ο Αργεντινός άσος στην ΕΡΑ-Σπορ.
Και πρόσθεσε: ««Με την αλλαγή προπονητή είδαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια τα πράγματα να καλυτερεύουν. Ο νέος προπονητής θα κάνει τον Παναθηναϊκό να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον.
» Παίξαμε καλά για 45 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τον χρόνο του ποιοτικού παιχνιδιού μας παιχνίδι με το παιχνίδι και νομίζω πως με την δουλειά που γίνεται από εμάς και τον προπονητή θα τα καταφέρουμε. Ήδη υπάρχουν δείγματα βελτίωσης στην ομάδα».
Όσο για τα… δύο πρόσωπα που παρουσίασαν οι «πράσινοι», ο Ρομέρο επεσήμανε:
«Στο α ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Πέρα από το γκολ που πέτυχε έκανε και δύο κλασικές ευκαιρίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως υπήρχε και ο αντίπαλος.
» Ήταν καλύτερος από εμάς στο δεύτερο μέρος, είχε την κατοχή της μπάλας στο χώρο του κέντρου και έλεγχε το ρυθμό του αγώνα. Ήταν δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε.
» Η ομάδα δυστυχώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να χαθεί και το παιχνίδι».
Τέλος, για τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του ντέρμπι, δήλωσε:
«Δεν είδα τα επεισόδια. Δυστυχώς σε πολλά μέρη του κόσμου αυτά συμβαίνουν. Καλό θα ήταν οι συνθήκες να καλυτερεύσουν έτσι ώστε στο γήπεδο να έρχονται οι άνθρωποι που πραγματικά θέλουν να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
» Να απολαύσουν το θέαμα και να σταματήσει πλέον η βία που δεν κάνει καλό σε κανένα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός
- Νάπολι: Το τέλος του Λουκάκου και η επόμενη μέρα στην επίθεση
- Η Λέστερ υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, δέκα χρόνια μετά το ιστορικό πρωτάθλημα στην Premier League! (vid, pic)
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο στον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442