Το Μαρούσι διαμαρτύρεται για το σατυρικό «σκετς» που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός
Το «σκετς» που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός το περασμένο Σάββατο, σατυρίζοντας Ολυμπιακό, Αρη και Μαρούσι και την προσπάθειά τους να πιάσουν στην κορυφή τους «πράσινους», προκάλεσε την αντίδραση του Αμαρουσίου, που εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Απάντηση του Παναθηναϊκού. Επίσκεψη στην προπόνηση από τον Μπλάκνεϊ.
66
Το «σκετς» που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός το περασμένο Σάββατο, σατυρίζοντας Ολυμπιακό, Αρη και Μαρούσι και την προσπάθειά τους να πιάσουν στην κορυφή τους «πράσινους», προκάλεσε την αντίδραση του Αμαρουσίου, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Αφήσαμε να περάσει ένα εικοσιτετράωρο, πιστεύοντας και ελπίζοντας ότι η ατυχής έμπνευση και εκτέλεση της κακόγουστης φάρσας που παρουσίασε το τμήμα μάρκετινγκ του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν εν αγνοία του προέδρου Παύλου Γιαννακόπουλου.
» Δυστυχώς διαψευστήκαμε αφού ούτε εκείνος έδειξε την στοιχειώδη ευαισθησία να το καυτηριάσει ή να ζητήσει συγνώμη, παρότι το συγκεκριμένο περιστατικό, ήδη κρίθηκε αναλόγως από σύσσωμη την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ.
» Εν πάσει περιπτώσει, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει ή να αποτρέψει κανέναν να εκφράζεται ανάλογα με το επίπεδό του. Αυτό το αφήνουμε για τους ειδικούς.»
Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Αμαρουσίου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ξεκίνησε με μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ έκανε την εμφάνισή του στο κλειστό του Αγίου Θωμά στην διάρκεια της πρωινής προπόνησης.
Πέρασε για ένα 24ωρο από την Αθήνα για να μαζέψει κάποια πράγματα που είχε αφήσει αλλά και για να δει τους παλιούς του φίλους. Έτσι συνομίλησε με τους παλιούς του συμπαίκτες, το προπονητικό και διοικητικό τιμ και μοιράστηκε μαζί τους τις εμπειρίες του από το νέο του περιβάλλον στην Μόσχα.
Μάλιστα συζήτησε για αρκετή ώρα με τον διάδοχό του, τον Κρις Τόμας, με τον οποίο αντάλλαξαν τηλέφωνα για να μιλάνε.
«Είσαι τυχερός που ήρθες στο Μαρούσι σε τόσο μικρή ηλικία. Το πρόγραμμά του θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος.
» Είναι μια ομάδα που λειτουργεί συνδυάζοντας τον επαγγελματισμό με το οικογενειακό κλίμα το οποίο σπάνια συναντάς» του είπε χαρακτηριστικά, φέρνοντας του ως παράδειγμα την δική του ανοδική πορεία, αλλά και εκείνη του Βασίλη Σπανούλη.
Πριν φύγει πήρε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης από τον γυμναστή Ανδρέα Γκατζούλη.
Τέλος, στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες, ενώ ο Γιώργος Καράγκουτης ακολούθησε δικό του πρόγραμμα ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο που τον ανάγκασαν να χάσει το ματς με την Ολυμπιάδα.
Απάντηση του Παναθηναϊκού
Με αφορμή τα «λάθος συμπεράσματα», όπως είναι ο τίτλος στον δικτυακό τόποτων «πρασίνων», που βγήκαν από το σατιρικό «σκετς», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις.
Αναλυτικά:
«Λυπούμεθα που μία ενέργεια μας στον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού-ΑΕΚ για την ψυχαγωγία των φιλάθλων και με αποκλειστικό σκοπό να κάνουμε χιούμορ, θεωρήθηκε προσβλητική για ορισμένα σωματεία ενώ δεν υπήρχε καμία τέτοια σκέψη και πρόθεση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»
- Το μεγάλο καλάθι του Χέις-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 105-107: Buzzer beater του Χέις Ντέιβις, νέο μπρέικ και 2-0 (vid)
- Conference League: Mε εισιτήριο στο χέρι η Κρίσταλ Πάλας, βήμα τελικού η Ράγιο Βαγεκάνο (vids)
- Μπαρτζώκας: «Αν χάσουμε από την ελλιπή Μονακό, θα με κρεμάσουν στο Δημαρχείο του Πειραιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442