Ο Δεκέμβριος θα είναι ο τελευταίος μήνας στην καριέρα του Τζιοβάνε Ελμπερ. Ο Βραζιλιάνος φορ ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τη δράση, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο: «Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποσυρθώ».
Ο Δεκέμβριος θα είναι ο τελευταίος μήνας στην καριέρα του Τζιοβάνε Ελμπερ. Ο Βραζιλιάνος φορ ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τη δράση, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο: «Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποσυρθώ.
»Το πρόβλημα τραυματισμού μου δεν μου επιτρέπει να παίζω στο επίπεδο που θέλω και προτιμώ να αποσυρθώ», δήλωσε ο Ελμπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Κρουζέιρο του Μπέλο Οριζόντε έως τις 31 Δεκεμβρίου.
Ο 34χρονος άσος είχε κάνει σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες των Στουτγκάρδη, Μπάγερν και Λιόν.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά