Προσγειωμένος ο Αλόνσο, απαισιόδοξος ο Σουμάχερ πριν το καθοριστικό GP της Βραζιλίας
Μέσα στην πρώτη οκτάδα στο τελευταίο GP της χρονιάς, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στην πίστα του Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, θέλει ο Φερνάντο Αλόνσο προκειμένου να πανηγυρίσει τον δεύτερο συνεχή τίτλο της καριέρας του. Από την πλευρά του, ο Μίκαελ Σουμάχερ, όπως λέει, θα δώσει όλες τις δυνάμεις του, προκειμένου να κατακτήσει η Ferrari τον τίτλο των κατασκευαστών καθώς δεν αισιοδοξεί για την πρωτιά στους οδηγούς.
«Προσγειωμένος» παραμένει ο Φερνάντο Αλόνσο, παρά το σημαντικό προβάδισμα που έχει έναντι του Μίκαελ Σουμάχερ για την κατάκτηση του τίτλου της Formula 1.
Ο Ισπανός πιλότος της Renault θέλει απλώς να τερματίσει μέσα στην πρώτη οκτάδα στο τελευταίο GP της χρονιάς, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στην πίστα του Σάο Πάουλο της Βραζιλιας, προκειμένου να πανηγυρίσει τον δεύτερο συνεχή τίτλο της καριέρας του.
«Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όλα έχουν τελειώσει» επεσήμανε με σημερινές δηλώσεις του ο Αλόνσο.
«Μέχρι να τερματίσεις και να ξέρεις πως είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, όλα μπορούν να συμβούν και δεν θα πρέπει να θεωρείς τίποτα τελειωμένο» υπογράμμισε στη συνέχεια ο Ισπανός πιλότος, ο οποίος από την ερχόμενη σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό της McLaren Mercedes.
Από την πλευρά του, ο επτάκις παγκόμιος πρωταθλητής, Μίκαελ Σουμάχερ, όπως λέει, θα δώσει όλες τις δυνάμεις του, προκειμένου να κατακτήσει η Ferrari τον τίτλο των κατασκευαστών καθώς δεν αισιοδοξεί για την πρωτιά στους οδηγούς.
«Για μένα είναι απίθανο να αλλάξουν τα πράγματα και ο τίτλος στους οδηγούς έχει σχεδόν κριθεί» παραδέχθηκε ο «Σούμι» εν όψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρενό προηγείται στη βαθμολογία των κατασκευαστών με 195 βαθμούς κι ακολουθεί με εννέα λιγότερους η Ferrari (186).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.