Τραυματισμός υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Γλυφάδα
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα τραυματίστηκε σε συμπλοκή με άτομα αντίπαλης παράταξης κατά τη διάρκεια διανομής προεκλογικού υλικού στις 7:30 το βράδυ, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 82.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα τραυματίστηκε σε συμπλοκή με άτομα αντίπαλης παράταξης κατά τη διάρκεια διανομής προεκλογικού υλικού στις 7.30 το βράδυ, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 82.
Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Χαραλαμπόπουλο, υποψήφιο με το συνδυασμό του πρώην δημάρχου Γλυφάδας, Θεόδωρου Σπονδυλίδη.
Όπως δήλωσε ο κ. Χαραλαμπόπουλος, μοίραζαν με ανθρώπους του εφημερίδες του συνδυασμού, όταν δέχθηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα άλλου συνδυασμού, τα οποία τους χτύπησαν με καδρόνια.
Ο κ. Χαραλαμπόπουλος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με κάκωση στο χέρι και στην πλάτη και διάσειση και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έφυγε για το σπίτι του.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59