Ο Πανιώνιος «έπνιξε» την ASV Βιέννης στην πρεμιέρα των προκριματικών της Ευρωλίγκα
Ο Πανιώνιος «έπνιξε» την ASV Βιέννης με 21-2 στην πρεμιέρα του β ομίλου της α προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκα του πόλο, ο οποίος διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Γαλατάσαραϊ και Σπαντάου πέτυχαν συντριπτικές νίκες επί της Λουγκάνο και της Κουχάτ αντίστοιχα. Την Παρασκευή: 20:30 Πανιώνιος-Λουγκάνο.
Ο Πανιώνιος «έπνιξε» την ASV Βιέννης με 21-2 στην πρεμιέρα του β ομίλου της α προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκα του πόλο, ο οποίος διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.
Στα δύο άλλα παιχνίδια της πρεμιέρας, Γαλατάσαραϊ και Σπαντάου πέτυχαν συντριπτικές νίκες επί της Λουγκάνο και της Κουχάτ αντίστοιχα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30