Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Τα παράπονα του Μουρίνιο για τον Βασάρα και η υπεράσπιση του Λάμπαρντ

Τα παράπονα του Μουρίνιο για τον Βασάρα και η υπεράσπιση του Λάμπαρντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν κρύβεται ποτέ πίσω από το δάχτυλό του. Ο προπονητής της Τσέλσι, δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιπέρα του Champions League, εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία του Κύρου Βασάρα, ενώ στήριξε τον Φρανκ Λάμπαρντ, παρά το ότι επέλεξε τον Μπάλακ για να εκτελέσει το πέναλντι.

89

Ευχαριστημένος από τη νίκη με 2-0 επί της Βέρντερ Βρέμης στο Στάμφορντ Μπριτζ για την 1η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Champions League, εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σκληρή κριτική τους προς τον Φρανκ Λάμπαρτ και να υψώσει …ασπίδα προστασίας στον ποδοσφαιριστή του.

«Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό για μας. Πήραμε τρεις βαθμούς από μια ομάδα που θα παλέψει για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί αυτό το διάστημα η ομάδα δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση» δήλωσε ο προπονητής των «μπλε».

Οταν ρωτήθηκε για την επιλογή του να δώσει εντολή στον Μίκαελ Μπάλακ να εκτελέσει το πέναλτι αντί του Φρανκ Λάμπαρτ, ο Μουρίνιο ξέσπασε.

«Εμπιστεύομαι τον Λάμπαρτ 100%. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Οι άνθρωποι θυμούνται τον Λάμπαρτ για το χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι με την Τσάρλτον. Εγώ, τον θυμάμαι να σημειώνει περισσότερα από 10 πέναλτι για την ομάδα μας» είπε ο πορτογάλος και συνέχισε:

«Για μένα ο Λάμπαρτ είναι ένοχος. Είναι ένοχος γιατί η Αγγλία δεν είχε ποτέ έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ένοχος γιατί έχει πετύχει τόσα πολλά γκολ και πάντα δίνει το 100% των δυνάμεών του είτε παίζει στην Τσέλσι είτε στην Εθνική Αγγλίας. Νομίζω ότι θα πρέπει να τον σέβεστε περισσότερο».

Ο προπονητής της Τσέλσι είχε παράπονα και από τις αποφάσεις του Κύρου Βασάρα, ο οποίος …κιτρίνισε τέσσερις ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Αγγλίας στο β` ημίχρονο: «Η πραγματικότητα είναι ότι απόψε η Μπαρτσελόνα δεν δέχτηκε καμία κάρτα, το ίδιο ισχύει και για τις Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ, Βαλένθια και Ρόμα. Εμείς έχουμε ήδη τέσσερις».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Βέρντερ Βρέμης, Τόμας Σάαφ, εμφανίστηκε απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του:

«Ηρθαμε εδώ ψάχνοντας την επιτυχία και δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν επιτρέπονται τα λάθη σε αυτό το επίπεδο. Εμείς κάναμε δύο και η Τσέλσι πήρε το πλεονέκτημα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies