Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Γ.Τσούκαλης για απειλές στην υπόθεση Αλεξ
Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για απειλές που δέχεται κατά της οικογένειάς του κατέθεσε τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Εκτιμά ότι οι άγνωστοι εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης του Αλεξ.
36
Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για απειλές που δέχεται κατέθεσε τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.
Η μήνυση αφορά απειλές που δέχεται ο κ. Τσούκαλης για τη ζωή του και για τη ζωή μελών της οικογενείας του, μετά την ανάληψη της υπόθεση της εξαφάνισης του Αλεξ, στη Βέροια.
Σύμφωνα με το συνήγορό του κ. Ταουξή, τα πρόσωπα που απειλούν τον εντολέα του είναι σίγουρα εμπλεκόμενα στην υπόθεση εξαφάνισης, αφού φαίνεται να γνωρίζουν σημαντικές λεπτομέρειες του θέματος.
Η μήνυση μελετάται από τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυπριακό: Τον διορισμό ειδικού εκπροσώπου της ΕΕ προαναγγέλλει η φον ντερ Λάιεν κάνοντας λόγο για νέα δυναμική
- Ιράν: Σειρήνες ήχησαν στο Μπαχρέιν
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε βιομηχανική ζώνη εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης με drones
- Κύπρος: Το προσχέδιο Ολγκίν για λύση του Κυπριακού αποκαλύπτει η Independent
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε τροχαίο με ακινητοποιημένα οχήματα λόγω προηγούμενης σύγκρουσης
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442