Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από έκρηξη σε μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ινδίας
Τουλάχιστον 37 άτομα έχασαν τη ζωή τους από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε μουσουλμανικό νεκροταφείο της πόλης Μαλεγκάον της δυτικής Ινδίας. Οι Αρχές επέβαλαν απαγόρευση της κυκλοφορίας, ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Τουλάχιστον 35 άτομα έχασαν τη ζωή τους από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε μουσουλμανικό νεκροταφείο της πόλης Μαλεγκάον της δυτικής Ινδίας. Οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση της κυκλοφορίας, ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Η έκρηξη σημειώθηκε την Παρασκευή, ημέρα αργίας για τους μουσουλμάνους, αλλά και προσευχής για τους νεκρούς.
Οι Αρχές δεν έχουν ακόμα στοιχεία για το τι προκάλεσε την έκρηξη, ωστόσο, στην περιοχή έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν τρομοκρατικές ενέργειες.
Τουλάχιστον 50 άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και πολλά μικρά παιδιά.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!