Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Κλειδί το ματς με την Βαλένθια για την πορεία του Ολυμπιακού, εκτιμά ο Καστίγιο

Κλειδί το ματς με την Βαλένθια για την πορεία του Ολυμπιακού, εκτιμά ο Καστίγιο

Ο Νέρι Καστίγιο θεωρεί ιδανικές τις συνθήκες στον Ολυμπιακό και χαρακτηρίζει τους παίκτες του ως τους καλύτερους. Ο νεαρός επιθετικός, που ψηφίστηκε MVP της 2ης αγωνιστικής, θεωρεί καθοριστικό για την πορεία των «ερυθρολεύκων» στο Champions League το πρώτο ματς με την Βαλένθια.

66

Ο Νέρι Καστίγιο θεωρεί ιδανικές τις συνθήκες στον Ολυμπιακό και χαρακτηρίζει τους παίκτες του ως τους καλύτερους. Ο νεαρός επιθετικός, που ψηφίστηκε MVP της 2ης αγωνιστικής, θεωρεί καθοριστικό για την πορεία των «ερυθρολεύκων» στο Champions League το πρώτο ματς με την Βαλένθια.

«Κατ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με την ψήφο τους μου έδωσαν αυτά τα δύο βραβεία, του καλύτερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 2ης αγωνιστικής.

» Πιστεύω ότι φέτος ο στόχος μας είναι να πετύχουμε να είναι η χρονιά του Ολυμπιακού και εφόσον η ομάδα πάει καλά τότε θα είναι και η δική μου χρονιά» δήλωσε αρχικώς στην κρατική τηλεόραση ο Καστίγιο.

Και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι έχει τους καλύτερους παίκτες και για αυτό την πρώτη αγωνιστική αναδείχθηκε καλύτερος ο Ριβάλντο, τώρα εγώ και εύχομαι την επόμενη αγωνιστική να πάρει το βραβείο κάποιος άλλος παίκτης του Ολυμπιακού.

» Πιστεύω ότι και σε αυτόν τον τομέα είμαστε η καλύτερη και πιο οργανωμένη ομάδα.

» Έχουμε δύο, τρία γήπεδα και τις εγκαταστάσεις που βλέπετε για να κάνουμε προπόνηση, έχουμε τον καλύτερο Πρόεδρο και έναν πολύ καλό προπονητή και τους καλύτερους φιλάθλους και με τον συνδυασμό όλων αυτών μπορούμε να πάμε πολύ καλά.

» Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή το θέμα με την εθνική, καθώς αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα από όλα είναι να πάω καλά με τον Ολυμπιακό και εφόσον γίνει αυτό, τότε θα δω τι θα γίνει με την εθνική είτε είναι με την Ουρουγουάη, είτε με την Ελλάδα, είτε με το Μεξικό.

» Αυτό όμως που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να πάω καλά με τον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε για την εθνική.

» Το γκολ που πέτυχε ο παίκτης του ΟΦΗ ο Νουαφόρ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλό και για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη θα ψήφιζα όλους τους παίκτες της ομάδας μας.

» Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε βάλει σαν στόχο την πρόκρισή μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

» Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο γιατί στην Ευρώπη όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές, αλλά αν δουλέψουμε πολύ και παίξουμε όπως ξέρουμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

» Δεν είναι ούτε ένας όμιλος δύσκολος, αλλά ούτε ένας όμιλος εύκολος. Είναι ένας καλός όμιλος και αυτό θα πρέπει να το βλέπουμε σε σχέση με το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να παίζουμε με την Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα, με την Ρεάλ Μαδρίτης και άλλες αντίστοιχες ομάδες.

» Πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση.

» Αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι και θα κρίνει πολλά πράγματα και αυτό γιατί αν χάσουμε αυτό το παιχνίδι μέσα στο γήπεδό μας, πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο μετά να περάσουμε.

» Αντίθετα αν το κερδίσουμε θα είμαστε πιστεύω πολύ κοντά στο να περάσουμε, καθώς κερδίζουμε αρκετά πράγματα, όπως το ότι ξεκινάμε πρώτοι πράγμα που κάνει διαφορετική την ψυχολογία μας.»

Τέλος ρωτήθηκε για την παρουσία του Ζιοβάνι στην Ελλάδα και πόσο αυτή τον βοηθάει ψυχολογικά.

«Πολύ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω τον φίλο μου εδώ, δίπλα μου και να μου μαθαίνει πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο, γιατί ξέρει πολλά.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies