Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Το διορισμό επιτροπής για τον πόλεμο του Λιβάνου ανακοίνωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Το διορισμό επιτροπής που θα εξετάσει τα του πολέμου στο Λίβανο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι έγιναν λάθη. Πάντως, η επιτροπή που διορίζεται θα ελέγχεται ουσιαστικά από την κυβέρνηση.
Το διορισμό επιτροπής που θα εξετάσει τα του πολέμου στο Λίβανο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι έγιναν λάθη. Πάντως, η επιτροπή που διορίζεται θα ελέγχεται ουσιαστικά από την κυβέρνηση.
«Δεν υπήρξαμε προετοιμασμένοι στον βαθμό που θα έπρεπε για τον πόλεμο. Δεν αποκομίσαμε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Παρατηρήθηκαν ελλείψεις αλλά και αποτυχίες. Έστω και αν ο γενικός απολογισμός είναι θετικός, δεν πρέπει να συγκαλύψουμε αυτές τις ελλείψεις» εξήγησε.
Επίσης, επανέλαβε ότι η ευθύνη για τον πόλεμο είναι δική του και μόνο δική του: «Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το αν ο πόλεμος είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ίσως γιατί υπήρξαν υπερβολικές προσδοκίες στην αρχή» υπογράμμισε.
Στην προεδρία της επιτροπής θα τοποθετηθεί ο Γιαακόβ Αντμόνι, πρώην επικεφαλής της Μοσάντ.
Ο Ολμέρτ αναφέρθηκε και στο Ιράν, σημειώνοντας ότι η χώρα πρέπει να ετοιμαστεί για «την απειλή, που αντιπροσωπεύει το Ιράν και ο πρόεδρός του, που είναι ένας μισητός εχθρός του Ισραήλ».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!