
Ο Ιωνικός μάς σκότωσε παραδέχθηκε ο Μπάκε-Ιστορική νίκη, λέει ο Τσιώλης
Την ήττα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Χανς Μπάκε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ιωνικός μάς σκότωσε». Ο Σουηδός τεχνικός επίσης τόνισε ότι ορισμένοι παίκτες του δεν βρίσκονται ακόμα σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ομάδα του. Ιστορική χαρακτήρισε ο Σάκης Τσιώλης τη νίκη του Ιωνικού.
89
Την ήττα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Χανς Μπάκε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ιωνικός μάς σκότωσε». Ο Σουηδός τεχνικός επίσης τόνισε ότι ορισμένοι παίκτες του δεν βρίσκονται ακόμα σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ομάδα του.
Ειδικότερα ο Χανς Μπάκε δήλωσε μετά το ματς:
«Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με πολύ κόσμο και είναι σημαντικό να ξεκινάς καλά. Τα γκολ μπήκαν σε λάθος χρονικές στιγμές, ο Ιωνικός μάς σκότωσε στην αντεπίθεση και ήταν πολύ καλός αμυντικά.
» Δικαιούται το αποτέλεσμα. Μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω, δημιουργήθηκαν υψηλές προσδοκίες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την απόδοσή μας.
» Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουμε το σύστημά μας όταν είμαστε πίσω στο σκορ, αυτό έγινε με την είσοδο του Μάντζιου, όταν η ομάδα προσπάθησε να παίξει από τα πλάγια.
» Οι Μπόβιο και Ιβανσιτς χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους και δεν είναι 100% έτοιμοι ακόμα.
» Κάποιοι έπαιξαν καλύτερα σε σχέση με το Αιγάλεω, αν και εκεί είχαμε βάλει 4 γκολ. Ως προπονητής δεν μου αρέσει να αλλάζω συστήματα, θέλω η ομάδα να παίζει με αυτοματισμούς και να επιβάλει το παιχνίδι της.
» Θα ήταν καλό για μας να δουλέψουμε στην διακοπή του πρωταθλήματος, όμως δυστυχώς θα φύγουν 10 παίκτες με τις Εθνικές τους Ομάδες».
Σε… πελάγη ευτυχίας ο Σάκης Τσιώλης. Ο προπονητής του Ιωνικού ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ιστορικό για την ομάδα του:
«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία η σημερινή νίκη, την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας, δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτή την ημέρα και πετύχαμε μια ιστορική νίκη.
» Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομαδα και πιστεύω ότι θα ξεπεράσει αυτή την άσχημη μέρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα
- Ο Ίλον Μασκ αγνόησε τη γαλλική Δικαιοσύνη
- Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία (vid+pic)





