Την άρση του απορρήτου επικοινωνιών για Γιοσάκη και Κεχαγιόγλου πέτυχε ο Ι.Σιδέρης
Στοιχεία για τις επικοινωνίες του Ιάκωβου Γιοσάκη και άλλων εμπλεκομένων στο παραδικαστικό κύκλωμα, όπως του δικηγόρου Σάκη Κεχαγιόγλου με ανώτερους και ανώτατους δικαστές έχει στα χέρια του ο ειδικός εφέτης ανακριτής, Ιωάννης Σίδερης, σύμφωνα με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.
30
Στοιχεία για τις επικοινωνίες του Ιάκωβου Γιοσάκη και άλλων εμπλεκομένων στο παραδικαστικό κύκλωμα, όπως του δικηγόρου Σάκη Κεχαγιόγλου με ανώτερους και ανώτατους δικαστές έχει στα χέρια του ο ειδικός εφέτης ανακριτής, Ιωάννης Σίδερης.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ο κ. Σίδερης με έγγραφό του πέτυχε να αρθεί το απόρρητο των εξερχομένων και εισερχομένων κλήσεων του σταθερού τηλεφώνου του Ιάκωβου Γιοσάκη, αλλά και του δικηγόρου Σάκη Κεχαγιόγλου, καθώς και άλλων κατηγορουμένων δικαστικών λειτουργών.
Το έγγραφο εστάλη στις 16 Μαΐου 2006 προς τον νομικό σύμβουλο του ΟΤΕ. Σε αυτό ζητείται η άρση του απορρήτου για 16 σταθερά τηλέφωνα μεταξύ των οποίων ένα ανήκει σε γνωστό μεγαλοδικηγόρο μη εμπλεκόμενο στο κύκλωμα, σύμφωνα με επίσημα δικαστικά έγγραφα.
Το διάστημα για το οποίο ζητείται η άρση του απορρήτου είναι διαφορετικό για τον καθένα δικαιούχο, εκτείνεται όμως χρονικά από την 1η Σεπτεμβρίου του 2002 έως το Δεκέμβριο του 2004.
Στην περίπτωση του κ. Κεχαγιόγλου καταγράφονται, μεταξύ άλλων, επικοινωνίες με το ΥΠΕΞ, με τα γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με εισαγγελέα, το όνομα της οποίας ακούσθηκε κατά την έρευνα του παραδικαστικού, αλλά δεν φαίνεται να βρέθηκαν τα στοιχεία για την άσκηση ποινικής δίωξης.
Αντίθετα, δεν καταγράφονται κλήσεις με εμπλεκόμενους δικαστές.
Στην περίπτωση του Ιάκωβου Γιοσάκη, μεταξύ άλλων, καταγράφονται κλήσεις προς το τηλεφωνικό κέντρο του Αρείου Πάγου και την Αντωνία Ηλία, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
- Ιράν: Νομοσχέδιο για την «ασφάλεια και την ανάπτυξη του Ορμούζ» κατατέθηκε στο κοινοβούλιο
- Markos by Night: Έρχεται το Σάββατο με την κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Ντίλιαν: Ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη στη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών
- Βουλή: Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου- Σαλμά εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442