Ανετη νίκη και δεύτερη θέση για τη Γαλλία με το 81-61 επί της Βενεζουέλας
Μία ημέρα μετά το... πατατράκ από το Λίβανο, η Γαλλία δεν είχε διάθεση για νέα... αστεία κόντρα στη Βενεζουέλα, σοβαρεύτηκε και έφτασε εύκολα στη νίκη με 81-61. Έτσι, η ομάδα του Κλοντ Μπερζό κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον Α όμιλο και θα συγκρουστεί στη φάση των «16» με την Αγκόλα. Αντίθετα, η Βενεζουέλα κατετάγη τελευταία και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.
Μία ημέρα μετά το… πατατράκ από το Λίβανο, η Γαλλία δεν είχε διάθεση για νέα… αστεία κόντρα στη Βενεζουέλα, σοβαρεύτηκε και έφτασε εύκολα στη νίκη με 81-61. Έτσι, η ομάδα του Κλοντ Μπερζό κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον Α όμιλο και θα συγκρουστεί στη φάση των «16» με την Αγκόλα. Αντίθετα, η Βενεζουέλα κατετάγη τελευταία και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.
Παρότι στο πρώτο ημίχρονο οι Γάλλοι ήταν άστοχοι από τα 6,25μ. (0/13), τα υψηλότερα ποσοστά τους από τους Νοτιοαμερικανούς σε βολές και δίποντα είχαν σαν αποτέλεσμα να πάρουν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά υπέρ των «τρικολόρ» έφτασε και τους 14 πόντους, ενώ η ομάδα του Κλοντ Μπερζό προηγήθηκε 57-37 στο 26.
Από εκεί και πέρα, το υπόλοιπο του αγώνα έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους παίκτες της Βενεζουέλας να προσπαθούν -μάταια- να «γυρίσουν» το παιχνίδι, στο οποίο η ήττα σήμανε και τυπικά τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια της διοργάνωσης.