Παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο Γούμενος, η ΠΑΕ απέρριψε την πρόταση της Λίβερπουλ
Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος, μετά την επίθεση που δέχθηκε την Τρίτη από ομάδα νεαρών και την κατάθεσση από μέρους μηνύσεων κατ αγνώστων. Η διοίκηση του «δικεφάλου του βορρά» απέρριψε την πρόταση της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου.
Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος, μετά την επίθεση που δέχθηκε την Τρίτη από ομάδα νεαρών και την κατάθεσση από μέρους μηνύσεων κατ αγνώστων.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κατέθεσε μήνυση κατά 14 ατόμων που επιτέθηκαν στον ίδιο και τραυμάτισαν έναν από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.
Επίσης στην μήνυση του ο κ. Γούμενος χαρακτηρίζει ως ηθικούς αυτουργούς δυο αθλητικούς ραδιοσταθμούς της Θεσσαλονίκης και ζήτησε από τον εισαγγελέα αντίγραφα συγκεκριμμένων εκπομπών των δυο αυτών ραδιοσταθμών.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο μεταξύ απέρριψε την πρόταση της Λίβερπουλ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και αντ αυτής προτείνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή αντί ποσού ενός εκατομμυρίου ευρώ και 25% επί των μεταπωλητικών δικαιωμάτων σε περίπτωση παραχώρησής του σε άλλη ομάδα.
Στον αγωνιστικό τομέα ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή με μικρά προβλήματα και με ελαφρά τραυματία τον Σεγκάρα, ενώ ο Αραμπατζής θα είναι εκτός σχεδιασμών λόγω της αποβολής του στον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, όπου ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.