Θανατηφόρα τροχαία σε Ελευσίνα και Χαλάνδρι – Αναζητείται ασυνείδητος οδηγός
Αγνωστο οδηγό ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος, στις 7 το πρωί της Τρίτης, προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στον παράδρομο της Αττικής Οδού, στο 13,5 χιλιόμετρο, στο ύψος της Ελευσίνας, αναζητά η Τροχαία. Θανατηφόρο τροχαίο και στο Χαλάνδρι.
71
Αγνωστο οδηγό ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος, στις 7 το πρωί της Τρίτης, προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στον παράδρομο της Αττικής Οδού, στο 13,5 χιλιόμετρο, στο ύψος της Ελευσίνας, αναζητά η Τροχαία.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το φορτηγό εκινείτο αντίθετα στον παράδρομο και συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 39χρονος οδηγός του. Στη συνέχεια ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 03:10 τα ξημερώματα, στη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Καρελά, στο Χαλάνδρι.
ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 62χρονος οδηγός του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442