Τρία στα τρία για τον Περικλή Ιακωβάκη στα 400μ. εμπόδια, σε διάστημα 10 ημερών. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2006, κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές μίτινγκ του Μονακό με επίδοση 48.27. Η Φανή Χαλκιά απέσυρε τη συμμετοχή της από το μίτιγκ εξαιτίας τραυματισμού.
Τρία στα τρία για τον Περικλή Ιακωβάκη στα 400μ. εμπόδια, σε διάστημα 10 ημερών. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2006,κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές μίτινγκ του Μονακό με επίδοση 48.27. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Τζαμαϊκανός Ντάνι ΜακΦάρλαν με 48.52, ενώ τρίτος ήταν ο Νοτιοαφρικανός Λούις Βαν Ζιλ επίσης με 48.52.
Η Φανή Χαλκιά απέσυρε τη συμμετοχή της από το μίτιγκ εξαιτίας τραυματισμού.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.