Ήρθε η ώρα να κάνουμε καλή ομάδα, είπε ο Γκέρσον
«Οπως θα τρέχουμε εμείς στις προπονήσεις πρέπει να τρέξουν και οι φίλαθλοι για να αγοράσουν διαρκείας. Φέτος πρέπει να σπάσουν όλα τα ρεκόρ». Αυτό είναι το σύνθημα του Πίνι Γκέρσον μία ημέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.
89
«Οπως θα τρέχουμε εμείς στις προπονήσεις πρέπει να τρέξουν και οι φίλαθλοι για να αγοράσουν διαρκείας. Φέτος πρέπει να σπάσουν όλα τα ρεκόρ».
Αυτό είναι το σύνθημα του Πίνι Γκέρσον μία ημέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και ενώ έχει ήδη σπάσει το φράγμα των 2.000 εισιτηρίων διαρκείας.
Η προετοιμασία, πάντως, ξεκίνησε με ελλείψεις και ο ισραηλινός τεχνικός περιμένει την ολοκλήρωση του Μουντομπάσκετ για να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει ο Γκέρσον θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες στις 18 Σεπτεμβρίου, όμως τονίζει πως η δουλειά που θα γίνει έως τότε είναι εξίσου σημαντική.
«Διαλέξαμε εξαιρετικούς παίκτες στη μετεγγραφική περίοδο και τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε καλή ομάδα. Είναι νωρίς ακόμα, αφού έχουμε μόνο τέσσερις παίκτες στη διάθεσή μας. Κάθε μέρα που θα περνάει όμως θα είναι καλύτερα αφού περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά που θα έρθουν ως τις αρχές της εβδομάδας κι έτσι θα μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Σίγουρα θα λείπουν οι πέντε διεθνείς (Ματσιγιάουσκας, Σχορτσανίτης, Βασιλόπουλος, Στακ και Ντόμερκατ) κι αυτό είναι πρόβλημα, από την άλλη όμως είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό να έχει διεθνείς παίκτες».
Αμέσως μετά το Μουντομπάσκετ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ενσωματωθούν οι Ματσιγιάουσκας, Σχορτσανίτης και Βασιλόπουλος, ενώ οι Στακ και Ντόμερκαντ θα ταξιδέψουν στη Ρόγκλα, όπου θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας, στις 18 του μήνα, αφού δυο μέρες πριν, τελειώνουν οι υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες των Σκοπίων και της Βοσνίας αντίστοιχα.
Πάντως, οι δυο τελευταίοι θα βρεθούν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να γνωριστούν με τους νέους τους συμπαίκτες και να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Ο Χένρι Ντόμερκατ αναμένεται την Κυριακή (20/8) το μεσημέρι στην Αθήνα, ενώ την Δευτέρα (21/8) θα έρθει και ο Ράιαν Στακ.
Την Τρίτη (22/8), όμως αμφότεροι θα αναχωρήσουν, λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»
- Το μεγάλο καλάθι του Χέις-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 105-107: Buzzer beater του Χέις Ντέιβις, νέο μπρέικ και 2-0 (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442