
Σοκ με Γκονσάλες στον Παναθηναϊκό – Εκτός γηπέδων έως τις αρχές του 2007
Επιτακτική ανάγκη αποτελεί πλέον για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Εζεκιέλ Γκονσάλες. Τα νέα από τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη ο Αργεντινός άσος μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Αθηνών, ήταν άσχημα, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις αρχές του 2007.
- «Πράσινος» ο Ρικάρντο Μπόβιο Σόουζα.
- Πρόταση στον Σβένσον αποκαλύπτουν οι Σουηδοί.
71
Επιτακτική ανάγκη αποτελεί πλέον για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Εζεκιέλ Γκονσάλες.
Τα νέα από τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη ο Αργεντινός άσος μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Αθηνών, ήταν άσχημα, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών συνδέσμων και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις αρχές του 2007.
Η διάγνωση κάνει λόγο για πλήρη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα ο Γκονσάλες να οδηγείται το πρωί της Πέμπτης στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση από τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, καθηγητή Αργύρη Μήτσου.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, αναφέρει ότι η επιστροφή του Γκονσάλες στην ενεργό δράση υπολογίζεται στις αρχές του 2007.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε την «δημοκρατική μετάβαση» στη Βενεζουέλα στις αρχές Αυγούστου
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε εκατέρωθεν επιθέσεις
- Μπολόνια: Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς για τον θάνατο μαροκινού πολίτη α λα Φλόιντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Προς νέο καθεστώς και για τις απολύσεις
- Γιατί το πετρέλαιο δεν έφτασε τα 200 δολάρια
- Θεομηνία χτύπησε τη Δράμα – Θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και έριξαν κολώνες – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
