Σοκ με Γκονσάλες στον Παναθηναϊκό – Εκτός γηπέδων έως τις αρχές του 2007
Επιτακτική ανάγκη αποτελεί πλέον για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Εζεκιέλ Γκονσάλες. Τα νέα από τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη ο Αργεντινός άσος μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Αθηνών, ήταν άσχημα, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις αρχές του 2007. - «Πράσινος» ο Ρικάρντο Μπόβιο Σόουζα. - Πρόταση στον Σβένσον αποκαλύπτουν οι Σουηδοί.
Επιτακτική ανάγκη αποτελεί πλέον για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Εζεκιέλ Γκονσάλες.
Τα νέα από τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη ο Αργεντινός άσος μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Αθηνών, ήταν άσχημα, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών συνδέσμων και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις αρχές του 2007.
Η διάγνωση κάνει λόγο για πλήρη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα ο Γκονσάλες να οδηγείται το πρωί της Πέμπτης στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση από τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, καθηγητή Αργύρη Μήτσου.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, αναφέρει ότι η επιστροφή του Γκονσάλες στην ενεργό δράση υπολογίζεται στις αρχές του 2007.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών