Σε αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις
Ρεπό έδωσε ο Χανς Μπάκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη σαββατιάτικη ισοπαλία με την Σαουθάμπτον και έτσι οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν την Δευτέρα σε προπονήσεις. Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μίκαελ Αντονσον για την πορεία του Παναθηναϊκού στο νέο πρωτάθλημα. Αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά...
Ρεπό έδωσε ο Χανς Μπάκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη σαββατιάτικη ισοπαλία με την Σαουθάμπτον και έτσι οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν την Δευτέρα σε προπονήσεις.
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μίκαελ Αντονσον για την πορεία του Παναθηναϊκού στο νέο πρωτάθλημα.
«Ήμασταν λίγο κουρασμένοι στο ματς με την Σαουθάμπτον. Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση, αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο προετοιμασίας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε» είπε ο Σουηδός αμυντικός του Παναθηναϊκού.
Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του Σεντ Μέρις, όπου βρέθηκαν περίπου 15.000 φίλαθλοι και ανάμεσά τους 150 φίλοι του ΠΑΟ, είπε:
«Περιμένω και εγώ να ζήσω στο δικό μας… σπίτι την ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού».
Δηλώσεις για τον Παναθηναϊκό έκανε ο πρόεδρος της Σαουθάμπτον, Μάικλ Ουάιλντ:
«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ματς με την ομάδα του ένα σκληρό τεστ για εμάς. Ο αγώνας ήταν μέρος της συμφωνίας της μεταγραφής του Νίλσον.
» Είμαστε ευτυχείς που καλέσαμε και αυτόν και τον ΠΑΟ και τους ευχόμαστε καλή τύχη».
Παράλληλα, αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά μέτωπα, κυρίως σε ό,τι αφορά στο θέμα του δεξιού εξτρέμ, που όπως φάνηκε και στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον λείπει από τον Παναθηναϊκό, και δευτερευόντως για τη θέση ενός αμυντικού χαφ με δημιουργικές ικανότητες, που θα πλαισιώσει τον Ιγκόρ Μπίσκαν στη μεσαία γραμμή των πρασίνων.
Την Τρίτη, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Αθηνών, σε φιλικό που θα γίνει στην Παιανία στις 19:00GR, με την παρουσία εκπροσώπων ΜΜΕ.
Οι «πράσινοι» θα παίξουν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 5 Αυγούστου, και θα κλείσουν τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση κόντρα στην Αντερλεχτ στις 10 του μήνα, όπου και θα τιμήσουν για την προσφορά του στον σύλλογο τον Ρενέ Χένρικσεν.
Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο ΟΤΕ και η COSMOTE θα συνεχίσουν να είναι οι χορηγοί της ομάδας μέχρι το 2008, και θα εμφανίζονται στη πράσινη φανέλα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.