
Έβδομες στο Grand Slam του Παρισίου οι Καραντάσιου, Αρβανίτη
Στην 7η θέση του Γκραν Σλαμ του Παγκοσμίου Σιρκουί που διεξάγεται στο Παρίσι κατέλαβαν οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη (Νο11). Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης έχασαν με 2-0 σετ από τις Κινέζες Ζανγκ Ξι / Ξου (Νο5), αφού υπέπεσαν σε πολλά λάθη, έχοντας βιαστικές επιλογές σε άμυνα και επίθεση.
66
Στην 7η θέση του Γκραν Σλαμ του Παγκοσμίου Σιρκουί που διεξάγεται στο Παρίσι κατέλαβαν οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη (Νο11). Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης έχασαν με 2-0 (21-13, 21-14) σετ από τις Κινέζες Ζανγκ Ξι / Ξου (Νο5), αφού υπέπεσαν σε πολλά λάθη, έχοντας βιαστικές επιλογές σε άμυνα και επίθεση.
Αμέσως μετά το παιχνίδι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μανώλης Ρουμελιώτης τόνισε:
«Αυτό το παιχνίδι είναι σαν να μην το παίξαμε ποτέ. Δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς, αφού Βάσω και Βίκυ δεν έκαναν τίποτα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Πολλά χαμένα σέρβις, λάθος κινήσεις στο γήπεδο και βιαστικές επιλογές μας οδήγησαν στην ήττα.
» Ήταν ένα τραγικό παιχνίδι και ελπίζω να μην το επαναλάβουμε ποτέ. Και το χειρότερο είναι ότι κάναμε αυτή την εμφάνιση στο παιχνίδι που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην εξάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στην κατηγορία του άστρου
- Στενά του Ορμούζ: Από την έντονη κινητικότητα στην ακινησία – Το σοκαριστικό βίντεο των 12 δευτερολέπτων
- LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
- Super League 2: Σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου και την Athens Kallithea (0-0), υποβιβάστηκε το Αιγάλεω (3-2)
- Διαπραγματεύσεις με τον Ιράν με ή χωρίς τον Βανς; – Σύγχυση, καθώς ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τον… Τραμπ
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off

