ΑΠΟΕΛ-Τραμπζονσπόρ στο UEFA, η Ομόνοια με Λίτεξ Λόβετς, ο Εθνικός Αχν. με Ρόζελαρ
Μονομαχία Κύπρου - Τουρκίας προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στην Νιόν για τον β προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA, καθώς θα αναμετρηθούν ο ΑΠΟΕΛ και η Τραμπζονσπόρ. Η Ομόνοια κληρώθηκε με την βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς, ενώ ο Εθνικός Αχνας θα αντιμετωπίσει την βελγική Ρόζελαρ.
Μονομαχία Κύπρου – Τουρκίας προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στην Νιόν για τον β προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA, καθώς στις 10 και 24 Αυγούστου θα αναμετρηθούν ο ΑΠΟΕΛ και η Τραμπζονσπόρ.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στην Κύπρο και ο επαναληπτικός στην Τραπεζούντα. Παράλληλα, η Ομόνοια κληρώθηκε με την βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς, ενώ ο Εθνικός Αχνας θα αντιμετωπίσει την βελγική Ρόζελαρ.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών