66

Σύντομη ήταν η παραμονή των Ανταμ Βάιτνερ και Τζον Γαλανού στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ούτε ο Ούγγρος, ούτε ο ομογενής από την Αυστραλία ικανοποίησαν τον Μάκη Κατσαβάκη με την παρουσία τους στο φιλικό που έδωσαν οι «κόκκινοι» την Τετάρτη με το Χαϊδάρι και αμφότεροι ενημερώθηκαν ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν άλλο στις τάξεις της ομάδας.

Η εξέλιξη φέρνει στο προσκήνιο νέους ποδοσφαιριστές για δοκιμή στο Λιτόχωρο, εκεί όπου προετοιμάζεται επί της παρούσης ο Απόλλωνας, προκειμένου να διερευνηθεί αν κάποιος είναι δυνατό ν’ αποκτηθεί για να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή.

Ενδεχομένως στο αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου (αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής), να τεθούν κάποιοι εξ αυτών στη διάθεση του Κατσαβάκη.

Διατηρείται, στο μεταξύ, η πεποίθηση ότι είναι εφικτή η συμφωνία με τον Εντβιν Μουράτι, με τον οποίο παραμένει διαφωνία στο οικονομικό σκέλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ