Η εθνική παρέμεινε στην Β κατηγορία της Ευρωαφρικανικής Ζώνης
Ο αρχικός στόχος επιτεύχθηκε, καθώς η εθνική ομάδα των ανδρών στο Ντέιβις Καπ τένις κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της παραμονής στην δεύτερη κατηγορία της ευρωαφρικανικής ζώνης.
Ο αρχικός στόχος επιτεύχθηκε, καθώς η εθνική ομάδα των ανδρών στο Ντέιβις Καπ τένις κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της παραμονής στην δεύτερη κατηγορία της ευρωαφρικανικής ζώνης.
Στο διπλό που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι στα γήπεδα του Σαλόνικα Τένις Κλαμπ οι -Οικονομίδης και Γιακούμποβιτς κέρδισαν τους Γκούνα και Χίντζιν με 6-2, 6-1, 6-2 σετ και ουσιαστικά έκαναν πράξη την αρχική τους επιδίωξη.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης και της μεγάλης επιτυχίας της εθνικής μας ομάδας ο Ελληνας πρωταθλητής Οικονομίδης τόνισε: «Εγιναν καλοί αγώνες. Θέλαμε τις τρεις νίκες, όπως και τις πετύχαμε. Στόχος μας ήταν να πάρουμε το εισιτήριο της παραμονής στην ευρωαφρικανική ζώνη. Όπως και έγινε. Τα γήπεδα του Σαλόνικα Κλαμπ μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο και η προσέλευση του κόσμου μας βοήθησε να πετύχουμε τον στόχο μας».
Tην Κυριακή οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με δύο αναμετρήσεις που ουσιαστικά είναι αδιάφορες για το τελικό αποτέλεσμα για την ελληνική ομάδα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.