Αρχισε από την Τουρκία η περιοδεία του απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κυπριακό
Στην Τουρκία έφθασε την Κυριακή ο αναπληρωτής ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιος για Πολιτικές Υποθέσεις Ιμπραήμ Γκαμπάρι, πρώτο σταθμό της διερευνητικής περιοδείας του με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό. Επόμενοι σταθμοί η Ελλάδα και η Κύπρος.
Στην Τουρκία έφθασε την Κυριακή ο αναπληρωτής ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιος για Πολιτικές Υποθέσεις Ιμπραήμ Γκαμπάρι, πρώτο σταθμό της διερευνητικής περιοδείας του με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.
Ο Ιμπραήμ Γκαμπάρι θα συναντήσει πρώτα Τούρκους αξιωματούχους στην Αγκυρα και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Αθήνα, όπου θα παραμείνει έως τις 5 Ιουλίου.
Ακολούθως, θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα παραμείνει από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου και θα συναντήσει τον Κύπριο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.