Επίθεση Ταλιμπάν κατά συμμαχικών στρατευμάτων με ένα Ρουμάνο νεκρό
Νέα επίθεση κατά των συμμαχικών στρατευμάτων πραγματοποίησαν την Τρίτη οι αντάρτες Ταλιμπάν με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας Ρουμάνος στρατιώτης και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις. Ακολούθησε επίθεση της ISAF με πέντε αντάρτες νεκρούς.
31
Νέα επίθεση κατά των συμμαχικών στρατευμάτων πραγματοποίησαν την Τρίτη οι αντάρτες Ταλιμπάν με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας Ρουμάνος στρατιώτης και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις.
Η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε περίπου 10 χλμ. βορειοανατολικά του Αεροδιαδρόμου στο Κανταχάρ, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του καναδικού στρατού.
Στρατιωτικό ελικόπτερο έσπευσε στην περιοχή και απομάκρυνε τους τέσσερις τραυματίες Ρουμάνους στρατιώτες για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Λίγο αργότερα, σημειώθηκε επίθεση της ISAF κατά θέσεων των Ταλιμπάν στην επαρχία Χέλμαντ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε αντάρτες και να τραυματιστούν οκτώ.
Τουλάχιστον, άλλοι τρεις Ρουμάνοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στο Αφγανιστάν από το 2003.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442