Τον κώδωνα του κινδύνου στην Αγγλία κρούει ο Στίβεν Τζέραρντ
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Στίβεν Τζέραρντ για την εθνική Αγγλίας. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ξεκαθάρισε ότι αν τα «τρία λιοντάρια» συνεχίζουν να παίζουν έτσι, τότε δεν έχουν καμία ελπίδα να κατακτήσουν το Μουντιάλ. Το ίδιο πιστεύει και ο Κρις Μπρίρτσαλ του Τριντιντάντ & Τομπάγκο.
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Στίβεν Τζέραρντ για την εθνική Αγγλίας. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ξεκαθάρισε ότι αν τα «τρία λιοντάρια» συνεχίζουν να παίζουν όπως έκαναν απέναντι σε Παραγουάη και Τρινιντάντ & Τομπάγκο, τότε δεν έχουν καμία ελπίδα να κατακτήσουν το Μουντιάλ.
Επίσης, ο Αγγλος διεθνής μέσος παραδέχθηκε ότι, αν και στην αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου η ομάδα του ήταν από τα φαβορί, τώρα πια δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
«Η φυσική μας κατάσταση και ο τρόπος παιχνιδιού πρέπει να βελτιωθεί» είπε ο μέσος της Λίβερπουλ στο BBC και συνέχισε: «Πρέπει να πιάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας πολύ γρήγορα. Εχουμε ακόμα πολλές ταχύτητες να ανεβάσουμε».
Ωστόσο, ο Τζέραρντ δήλωσε ότι το πιο σημαντικό απ όλα είναι ότι η Αγγλία προκρίθηκε στην επόμενη φάση. «Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι προκριθήκαμε στους 16. Ο αγώνας με το Τρινιντάντ ήταν πολύ δύσκολος. Είχαν πολλή τύχη με το μέρος τους εκείνο το βράδυ».
Ο Μπίρτσαλ αποκλείει την πιθανότητα να θριαμβεύσει η Αγγλία
Δυσοίωνες για την πορεία της Αγγλίας στο Μουντιάλ είναι οι προβλέψεις και του Κρις Μπίρτσαλ του Τρινιντάντ & Τομπάγκο.
Ο μέσος της Πορτ Βέιλ, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τα «τρια λιοντάρια» στον αγώνα που η Αγγλία εξασφάλισε την πρόκριση της στους «16» είπε χαρακτηριστικά:
«Η απόδοση που είχαν οι Αγγλοι στον αγώνα με το Τρινιντάντ, δεν είναι αρκετή για να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο.
» Ο Ρούνι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά πιστεύω ότι θα χρειαστεί 5-6 αγώνες για να επιστρέψει στην γνώριμη για αυτόν αγωνιστική κατάσταση και να ανεβάσει την Αγγλία μόνος του. Εχει πολύ πίεση πάνω του. Είναι το είδωλο της χώρας του».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.