Η Σουηδία ξόρκισε την κακοδαιμονία της σύμφωνα με τον MVP Λιούνγκμπεργκ
Στο τέλος κατάφερε η Σουηδία να ξορκίσει τήν κακοδαιμονία της αστοχίας της όπως παραδέχθηκε ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ. Ο επιθετικός της Αρσεναλ κρατάει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και για αυτό ανεδείχθη MVP της αναμέτρησης. Απαρηγόρητος για τον αποκλεισμό, ο προπονητής της Παραγουάης Ανιμπάλ Ρουίς δεν δέχθηκε να κάνει δηλώσεις.
Στο τέλος κατάφερε η Σουηδία να ξορκίσει τήν κακοδαιμονία της αστοχίας της όπως παραδέχθηκε ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ. Ο επιθετικός της Αρσεναλ κρατάει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης με το γκολ που πέτυχε στο 89 και για αυτό ανεδείχθη MVP της αναμέτρησης.
«Κάναμε καλό παιχνίδι, προσπαθήσαμε σκληρά αλλά υστερούσαμε στην τελική προσπάθεια. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, ευτυχώς όμως αυτή τη φορά σκοράραμε, έστω και στο τέλος» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο τεχνικός της Σουηδίας, Λαρς Λάγκερμπακ τόνισε: «Κάθε νίκη είναι μια ψυχολογική τόνωση για την ομάδα. Η διαφορά στα αποδυτήρια σε σχέση με το ματς με το Τριντιντάντ & Τομπάγκο ήταν εμφανλης. Νομίζω ότι αυτό θα ανεβάσει την ομάδα».
Απαρηγόρητος για τον αποκλεισμό, ο προπονητής της Παραγουάης Ανιμπάλ Ρουίς δεν δέχθηκε να κάνει δηλώσεις και αποχώρησε. Το δύσκολο έργο ανέλαβε ο Ρόκε Σάντα Κρους που είπε:
«Πρόκειται για έναν βαθύ πόνο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, απλώς δεν φτάσαμε τον στόχο μας».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.