
«Δεν τα παρατάμε ποτέ» το μήνυμα του Μπέκαμ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναδείχθηκε δικαιώς Man of the match της συνάντησης της Αγγλίας με το Τρίνιταντ, καθώς ήταν ο παίκτης που κράτησε τα «λιοντάρια» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε το 1-0. «Δεν τα παρατάμε ποτέ» δήλωσε λίγο αργότερα.
26
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναδείχθηκε δικαιώς Man of the match της συνάντησης της Αγγλίας με το Τρίνιταντ, καθώς ήταν ο παίκτης που κράτησε τα «λιοντάρια» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε το 1-0. «Δεν τα παρατάμε ποτέ» δήλωσε λίγο αργότερα και συνέχισε:
«Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουμε πάντα. Ξέραμε ότι αν μείνουμε σταθερή στο πλάνο του παιχνιδιού μας θα τους κερδίζαμε. Το σημαντικό είναι ότι τελειώσαμε δυνατά. Πάντα υπάρχει άγχος, όταν περιμένεις να κερδίσεις. Επίσης είναι σπουδαίο ότι πετύχαμε και τα δύο μας γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που δεν πετυχαίναμε τελευταία».
Ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αντιπαλός του με το Τρίνιταντ Ντουάιτ Γιορκ είπε: «Ήταν τόση πολύ η δουλεια που είχαμε να κάνουμε. Η Αγγλία μας πίεζε πολύ. Ήταν για εμένα πάντως μία ειδική στιγμή, γιατί έχω τόσους φίλους και τόσες αναμνήσεις από την Αγγλία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες αποχωρήσεις από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτητοποιήθηκαν Μπάρκας και Βέττα
- Νίστρουπ: «Αξίζαμε να χάσουμε από τη Ραπίντ, είναι καλό που φάγαμε αυτό το χτύπημα»
- Τραγωδία στην Αλγερία: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε φωτιά σε ορφανοτροφείο
- ΑΑΔΕ: Σε ισχύ η αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών
- ΜΚΟ καταγγέλλουν: Μετανάστες στα κέντρα κράτηση της ICE στο Τέξας υφίστανται ξυλοδαρμούς και κακοποίηση
- Σχίσμα του 1054: Η ενότητα των Εκκλησιών θα επέλθει μια μέρα, και θα επέλθει ντε φάκτο




