
«Δεν τα παρατάμε ποτέ» το μήνυμα του Μπέκαμ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναδείχθηκε δικαιώς Man of the match της συνάντησης της Αγγλίας με το Τρίνιταντ, καθώς ήταν ο παίκτης που κράτησε τα «λιοντάρια» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε το 1-0. «Δεν τα παρατάμε ποτέ» δήλωσε λίγο αργότερα.
26
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναδείχθηκε δικαιώς Man of the match της συνάντησης της Αγγλίας με το Τρίνιταντ, καθώς ήταν ο παίκτης που κράτησε τα «λιοντάρια» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε το 1-0. «Δεν τα παρατάμε ποτέ» δήλωσε λίγο αργότερα και συνέχισε:
«Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουμε πάντα. Ξέραμε ότι αν μείνουμε σταθερή στο πλάνο του παιχνιδιού μας θα τους κερδίζαμε. Το σημαντικό είναι ότι τελειώσαμε δυνατά. Πάντα υπάρχει άγχος, όταν περιμένεις να κερδίσεις. Επίσης είναι σπουδαίο ότι πετύχαμε και τα δύο μας γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που δεν πετυχαίναμε τελευταία».
Ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αντιπαλός του με το Τρίνιταντ Ντουάιτ Γιορκ είπε: «Ήταν τόση πολύ η δουλεια που είχαμε να κάνουμε. Η Αγγλία μας πίεζε πολύ. Ήταν για εμένα πάντως μία ειδική στιγμή, γιατί έχω τόσους φίλους και τόσες αναμνήσεις από την Αγγλία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Γιατί έρχομαι»
- Ουκρανία: Διαθέτει αμυντικά και επιθετικά drones μεγάλης εμβέλειας, λέει ο υπουργός Αμυνας


