Στάση εργασίας στα νοσοκομεία της Αττικής την Πέμπτη
Στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 πραγματοποιείται την Πέμπτη στα δημόσια νοσοκομεία Αττικής, τα οποία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας.
53
Στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 την Πέμπτη πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων στα νοσοκομεία της Αττικής.
Τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τα προνοιακά ιδρύματα, τα θεραπευτήρια και το ΕΚΑΒ λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έξω από το υπουργείο Υγείας στις 11:00. Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μινεάπολη: Μετανάστης στο νοσοκομείο με βαριά κατάγματα στο κεφάλι – Έπεσε μόνος του σε τοίχο λέει η ICE
- Νέα Πέραμος: Νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα
- Λεβαδειακός-Asteras Aktor 3-1: «Χόρευαν» και στη βροχή οι Βοιωτοί
- Επέστρεψε στην Αθήνα πτήση προς Ρόδο λόγω αναταράξεων – Δείτε βίντεο επιβάτη
- Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-1: Λύτρωση στο 90+10′ για τη «Βασίλισσα»!
- Μέχρι πότε μπορείτε να νομιμοποιήσετε αυθαίρετα – Η νέα διάταξη