
Ο Γιάννης Γρανίτσας στη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ
Την αναμενόμενη ανάληψη της θέσης του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Γρανίτσα, ανακοίνωσε η «Ένωση». Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας θα καλύψει το κενό που άφησε ο Δημήτρης Φιλίππου, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω φόρτου εργασίας.
66
Την αναμενόμενη ανάληψη της θέσης του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Γρανίτσα, ανακοίνωσε η «Ένωση». Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας θα καλύψει το κενό που άφησε ο Δημήτρης Φιλίππου, γιος του προέδρου της ΚΑΕ, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω φόρτου εργασίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ, λόγω φόρτου εργασίας, υπέβαλλε ο κ. Δημήτρης Φιλίππου. Τη θέση αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ. Γιάννης Γρανίτσας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξεκάθαρος ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μιλήσει μαζί μου»
- Καισαριανή: Το σύνορο του κόσμου – Ντοκιμαντέρ του in
- Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα
- Εδώ Όσκαρ, εκεί Όσκαρ: Που βρισκόταν τελικά το βραβείο του σκηνοθέτη του «Mr. Nobody Against Putin»;
- March to Gaza Greece: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τη συνεργασία με το Ισραήλ μετά την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Χαμός στο Χοκς – Νικς και δύο αποβολές για παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια (vid)


