Η Παραγουάη αντικατέστησε τον Χοσέ Καρντόσο με τον Ντάντε Λόπες
Ο Χοσέ Καρντόσο τέθηκε εκτός εθνικής Παραγουάης λόγω τραυματισμού στους μύες του αριστερού ποδιού, λίγες ημέρες πριν τον εναρκτήριο αγώνα της ομάδας στο Μουντιάλ κόντρα στην Αγγλία. Η Παραγουάη θα αναμετρηθεί με τα «τρία λιοντάρια» το Σάββατο και η απουσία του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους Λατινοαμερικάνους.
Ο Χοσέ Καρντόσο τέθηκε εκτός εθνικής Παραγουάης λόγω τραυματισμού στους μύες του αριστερού ποδιού, λίγες ημέρες πριν τον εναρκτήριο αγώνα της ομάδας στο Μουντιάλ κόντρα στην Αγγλία.
Η Παραγουάη θα αναμετρηθεί με τα «τρία λιοντάρια» το Σάββατο στη Φρανκφούρτη και η απουσία του έμπειρου επιθετικού αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την προσπάθεια της ομάδα στη διοργάνωση.
Ο Ντάντε Λόπες, ο 22χρονος επιθετικός της Τζένοα, θα είναι ο αντικαταστάτης του.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών