Σε 15ετή κάθειρξη καταδικάστηκε η Γερμανίδα που σκότωσε οκτώ από τα παιδιά της
Σε 15ετή κάθειρξη καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Φρανκφούρτης στον Όντερ η Ζαμπίνε Χίλσιντς, η οποία κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία οκτώ παιδιών της, αμέσως μετά τη γέννησή τους.
31
Σε 15ετή κάθειρξη καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Φρανκφούρτης στον Όντερ η Ζαμπίνε Χίλσιντς, η οποία κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία οκτώ παιδιών της, αμέσως μετά τη γέννησή τους.
Σύμφωνα με το δικαστήριο, η 40χρονη Ζαμπίνε Χίλσεντζ, η οποία έφερε στον κόσμο τα παιδιά της μόνη της, χωρίς ιατρική βοήθεια, τα σκότωσε αμέσως μετά τη γέννησή τους, όντας η ίδια υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών, και στη συνέχεια τα έθαψε σε ζαρντινιέρες.
Ο φόνος ενός ένατου μωρού, το οποίο επίσης θανατώθηκε αμέσως μετά τη γέννησή του το 1988, έχει παραγραφεί.
Η ομοσπονδιακή εισαγγελία της Γερμανίας είχε ζητήσει την Τρίτη την επιβολή ισόβιας κάθειρξης στην κατηγορούμενη για 8 φόνους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιστορικό επίτευγμα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Ευρωλίγκα
- Συνενοχή
- Κατρίνης: Ένα drone επιβεβαίωσε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι
- Αποκλειστικά από τα φυλάκια η προσέλευση στο πρώην Ειρηνοδικείο από Δευτέρα – Η ανακοίνωση
- LIVE: Λίβερπουλ – Τσέλσι
- Ορλάντο Μπλουμ: Μαζί με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας σε ένα εκρηκτικό θρίλερ επιβίωσης
- Τι εκτιμούν οι στρατιωτικές αρχές για το πλωτό drone στην Λευκάδα; – Ποιος ήταν ο στόχος και οι χειριστές του
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442