71

Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για τον κεντρικό αμυντικό, δήλωσε την Πέμπτη ο Σωκράτης Κόκκαλης, δεν θέλησε ωστόσο να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον παίκτη με τον οποίο συζητούν οι «ερυθρόλευκοι». «Μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον κ. Σόλιντ» προσέθεσε.

Οι δηλώσεις αυτές του προέδρου της ΠΑΕ, που έγιναν μετά από σύσκεψη στα γραφεία των «ερυθρολεύκων», ήρθαν να επιβεβαιώσουν με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού, μετά και την απόκτηση του Μαροκινού Αμπντεσλάμ Ουαντού, είναι η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, που θα «δέσει» την άμυνα των νταμπλούχων Ελλάδας.

«Δεν μας απασχολούν μόνο μεταγραφικά θέματα. Συζητήσαμε με τον κ. Λούβαρη και τον κ. Χρυσικόπουλο για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, μεταξύ των οποίων είναι και τα μεταγραφικά» είπε επίσης ο κ. Κόκκαλης.

Την ίδια ώρα, γερμανικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε πρόταση στη Σάλκε, προκειμένου να αποκτήσει τον Μαρσέλο Μπορντόν.

Ο γενικός αρχηγός της γερμανικής ομάδας, Αντρέας Μίλερ, αποκάλυψε πως η ελληνική ομάδα έστειλε φαξ (με ημερομηνία 1 Ιουνίου), σύμφωνα με το οποίο θέλει να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό δανεικό για ένα χρόνο, κάτι το οποίο βρίσκει αντίθετους τους Γερμανούς.

Η γερμανική ομάδα φέρεται ωστόσο να απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά και όλων των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Μπορντόν, καθώς δεν επιθυμεί να πουλήσει τον παίκτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ