Αποκλείστηκαν οι Ελληνίδες στα προκριματικά του τουρνουά Open
Κίτσου/Γκαραγκούνη, Κωστάμη/Κωστάμη και Τέζα/Δηλαβέρη δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά Open μπιτς βόλεϊ της Αθήνας, που ξεκινά την Πέμπτη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαλήρου.
Με τη συμμετοχή τεσσάρων ελληνικών ομάδων διεξήχθησαν τα προκριματικά του INFOTE Athens Open 2006 στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαλήρου, ωστόσο καμία ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό.
Οι Κίτσου/Γκαραγκούνη (Νο 32 των προκριματικών) νίκησαν τις Ισπανίδες, Αντρέα/Γκομέζ (Νο 33), αλλά στη συνέχεια ηττήθηκαν από τις Βραζιλιάνες, Σαλγκάδο Ρ./Σαλγκάδο Κ. (Νο1) και αποκλείστηκαν.
Την ίδια τύχη είχαν και οι Ε. Κωστάμη/Φ.Κωστάμη (Νο 35) που επικράτησαν των Πορτορικανών, Γιαντίν/Πουίν (Νο 30), αλλά μετά έχασαν από τις Κινέζες, Ζάνγκ Χι/Χούε.
Αντίθετα ήττα-αποκλεισμό γνώρισαν από τον α΄ γύρο οι Τέζα/Δηλαβέρη και Νάστου/Κοκκίνου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.