Στο Μόντε Κάρλο θα… κρεμάσει τα παπούτσια του ο Ακης Ζήκος
Ο Ακης Ζήκος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μονακό, καθώς απέρριψε τη δελεαστική πρόταση που είχε κάνει η Γαλατασαράι. Όπως αποκάλυψε ότι οι «Μονεγάσκοι» του έχουν προτείνει να ασχοληθεί από άλλο πόστο στην ομάδα, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του!
Ο Ακης Ζήκος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μονακό, καθώς απέρριψε τη δελεαστική πρόταση που είχε κάνει η Γαλατασαράι.
Όπως αποκάλυψε ότι οι «Μονεγάσκοι» του έχουν προτείνει να ασχοληθεί από άλλο πόστο στην ομάδα, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.
«Στο Μονακό νιώθω υπέροχα. Η ομάδα φέτος δεν πήγε τόσο καλά, όμως οι άνθρωποί της με έχουν αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια, όσο κανείς άλλος στην καριέρα μου.
» Μου έχουν προτείνει να μείνω για πάντα εδώ, προσφέροντάς μου και άλλο πόστο όταν θα έρθει η στιγμή να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τους προδώσω» δήλωσε ο έμπειρος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται στη Μονακό από το καλοκαίρι του 2002.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.