Σε απολογία κλήθηκε ο σύζυγος της πρώην ανακρίτριας Κ.Μπουρμπούλια
Κλήση σε απολογία στον Θωμά Αμοργιανό, σύζυγο της πρώην ανακρίτριας Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια, απέστειλαν οι εφέτες ανακριτές της υπόθεσης του παραδικαστικού κυκλώματος. Καλείται να απολογηθεί για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
51
Κλήση σε απολογία στον Θωμά Αμοργιανό, σύζυγο της πρώην ανακρίτριας Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια, απέστειλαν οι εφέτες ανακριτές της υπόθεσης του παραδικαστικού κυκλώματος.
Οι Ι.Σίδερης και Ι.Φιοράκης απέστειλαν κλήση στον κ. Αμοργιανό προκειμένου να απολογηθεί για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που αφορά σε εμπλοκή του σε ύποπτες συναλλαγές, που οι δύο εφέτες εντόπισαν από τον έλεγχο των 33 λογαριασμών της προσωρινά κρατούμενης πρώην ανακρίτριας.
Oι εν λόγω συναλλαγές συμπίπτουν χρονικά με την περίοδο που η κ. Μπουρμπούλια χειριζόταν τις δικογραφίες για τις μετοχές-«φούσκες» στο Χρηματιστήριο.
Η κλήση προς τον κ. Αμοργιανό είναι για την Παρασκευή 2 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Αντισυστημικό ΠΑΣΟΚ θέλει ο Δούκας – Συνεδριακή απόφαση για μετεκλογικές συνεργασίες θέλει και ο Γερουλάνος
- Η σκοτεινή πλευρά της «καινοτομίας» στο βρεφικό γάλα
- Νέα Πέραμος: Η στιγμή της αρπαγής του 27χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος – Προσπάθησαν να κάψουν το πτώμα
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Γνωρίζω ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα έρθει στην Ελλάδα»
- Ελλάδα – Κροατία 23-6: Ώρα… μεταλλίου για την Εθνική
- Τομ Κρουζ: Άτακτη φυγή από το Λονδίνο για την ανεξέλεγκτη βία – Πόλη του μίσους ή παιχνίδι εντυπώσεων;

