Τρία εκατ. ευρώ για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2008 ζητούν οι Έλληνες διεθνείς
Το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ ζήτησαν οι Έλληνες διεθνείς στην περίπτωση που εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
Το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ ζήτησαν οι διεθνείς στην περίπτωση που εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
Το θέμα του πριμ συζητήθηκε σε συνάντηση αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση στη Μελβούρνη, όπου βρίσκεται η Εθνική μας για το φιλικό με την Αυστραλία.
Οι διεθνείς δεν επιθυμούν να λαμβάνουν χρήματα για τα αποτελέσματα στη σειρά των προκριματικών, παρά μόνο να μοιραστούν τα τρία εκατ. ευρώ, στην περίπτωση που επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στα τελικά.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει στις αξιώσεις τους στις αρχές Ιουλίου.
Υπενθυμίζεται ότι το πριμ για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2004 ανήλθε στα δύο εκατ. ευρώ.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών