Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Αποφασισμένο το ΝΑΤΟ να επιβάλει την τάξη στο ταραχώδες Αφγανιστάν
Αποφασισμένο να επέμβει δυναμικά στο Αφγανιστάν και να επιβάλει την τάξη εμφανίζεται το ΝΑΤΟ, μία ημέρα μετά τα πιο αιματηρά επεισόδια από το 2001. Οι Αμερικανοί συνέλαβαν εξάλλου έναν άνδρα, που φέρεται ως ανώτερος ηγέτης των Ταλιμπάν.
Αποφασισμένο να επέμβει δυναμικά στο Αφγανιστάν και να επιβάλει την τάξη εμφανίζεται το ΝΑΤΟ, μία ημέρα μετά τα πιο αιματηρά επεισόδια από το 2001.
«Το ΝΑΤΟ θα κρατήσει τη στάση του και αυτοί οι ταραξίες δεν θα έχουν καμία τύχη. Το επιχειρησιακό σχέδιο είναι ισχυρό και οι κανόνες εμπλοκής είναι επίσης ισχυροί» δήλωσε την Παρασκευή ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ.
Από την πλευρά του, ο αφγανικός στρατός ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα με ακρωτηριασμένο πόδι, ο οποίος φέρεται να είναι ανώτερος ηγέτης των ανταρτών Ταλιμπάν, ο μουλάς Νταντουλάχ.
Ο άνδρας συνελήφθη κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης αφγανικών και αμερικανικών δυνάμεων στην επαρχία Κανταχάρ.
Ο μουλάς Νταντουλάχ, που έχασε το ένα του πόδι κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων για την άνοδο των Ταλιμπάν στην εξουσία στα μέσα της δεκαετίας του 1990, θεωρείται ως ένας από τους πλέον σκληροπυρηνικούς ηγέτες των ανταρτών.
Τις τελευταίες δύο ημέρες ξέσπασαν σφοδρότατες συγκρούσεις μεταξύ ανταρτών Ταλιμπάν και αφγανικών και συμμαχικών δυνάμεων με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότερα από 100 άτομα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!