Χαρές στο Καραϊσκάκη, «λιποθυμίες» σε τέσσερα άλλα γήπεδα
Τελικά το απόγευμα της Κυριακής μόνο στο «Καραϊσκάκη» η ατμόσφαιρα θα είναι ευχάριστη και γιορτινή. Προηγήθηκε βέβαια το Σάββατο η φιέστα του «Καυτανζογλείου». Η πλειοψηφία των υπολοίπων καρδιοχτυπά σε δύο μάλιστα επίπεδα. Στα... υψηλά στρώματα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δίνουν την τελευταία «μάχη» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Πανιώνιος, ΟΦΗ και Λεβαδειακός μάχονται για την παραμονή τους. Ουσιαστικά όλα κρίνονται στο Αιγάλεω, όπου ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα και με νίκη σώζεται.
φιέστα του «Καυτανζογλείου». Η πλειοψηφία των υπολοίπων καρδιοχτυπά σε δύο μάλιστα επίπεδα. Στα... υψηλά στρώματα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δίνουν την τελευταία «μάχη» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Πανιώνιος, ΟΦΗ και Λεβαδειακός μάχονται για την παραμονή τους. Ουσιαστικά όλα κρίνονται στο Αιγάλεω, όπου ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα και με νίκη σώζεται.&source=in.gr">
Τελικά το απόγευμα της Κυριακής μόνο στο «Καραϊσκάκη» η ατμόσφαιρα θα είναι ευχάριστη και γιορτινή. Προηγήθηκε βέβαια το Σάββατο η φιέστα του Ηρακλή και το επίσημο «αντίο» της Καλλιθέας στα «μεγάλα σαλόνια».
Το πέσιμο της αυλαίας του πρωταθλήματος της Α Εθνικής βρίσκει τον Ολυμπιακό με το δεύτερο συνεχές νταμπλ του και την πλειοψηφία των υπολοίπων ομάδων να καρδιοχτυπά σε δύο μάλιστα επίπεδα.
Στα… υψηλά στρώματα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δίνουν την τελευταία «μάχη» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Η «Ένωση» θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα των δύο βαθμών που έχει από τους «πράσινους» επικρατώντας της αδιάφορης Ξάνθης.
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν το λιγότερο έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης.
Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενείται από την Λάρισα στο «Αλκαζάρ» και θα ελπίζει σε ήττα της ΑΕΚ ώστε αν νικήσει την τοπική ομάδα να «κλέψει» στις… καθυστερήσεις το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει τη νίκη για να συμμετάσχει στο Ιντερτότο αντί του Ατρομήτου που θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο κόντρα στον Ακράτητο στα Ανω Λιόσια.
Η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη και στα κατώτατα επίπεδα!
ΟΦΗ, Λεβαδειακός και Πανιώνιος αγωνιούν για την παραμονή τους.
Ουσιαστικά όλα κρίνονται στο Αιγάλεω, όπου ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα και με νίκη σώζεται.
Εάν οι «κυανέρυθροι» επικρατήσουν του «Σίτι» και ο ΟΦΗ νικήσει τον Λεβαδειακό με ένα γκολ περισσότερο, τότε οι δύο τελευταίοι θα δώσουν μπαράζ παραμονής.
Με νίκη του Πανιωνίου και επικράτηση του ΟΦΗ επί του Λεβαδειακού με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά, τότε σώζονται οι Κρητικοί.
Με ισοπαλία στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», τότε η ομάδα του Ηρακλείου αρκείται με νίκη με οποιοηδήποτε σκορ για να μείνει στα «μεγάλα σαλόνια».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.