Πρώτος στο campionato o Ζήσης, τρίτος ο Χαρίσης με τη Σιένα στην κανονική περίοδο
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η κανονική διάρκεια του ιταλικού Πρωταθλήματος με την Κλιμάμιο Μπολόνια να τερματίζει στην πρώτη θέση. Δεύτερη τερμάτισε η Μπενετόν του Νίκου Ζήση που νίκησε με 96-69 την Σιένα του Χρήστου Χαρίση που έμεινε 3η. Στην πεντάδα βρίσκεται και η Ούντινε του Νίκου Βετούλα.
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η κανονική διάρκεια του ιταλικού Πρωταθλήματος με την Κλιμάμιο Μπολόνια να τερματίζει στην πρώτη θέση. Δεύτερη τερμάτισε η Μπενετόν του Νίκου Ζήση που νίκησε με 96-69 την Σιένα του Χρήστου Χαρίση που έμεινε 3η. Στην πεντάδα βρίσκεται και η Ούντινε του Νίκου Βετούλα.
Ο Νίκος Ζήσης υποδέχθηκε τον νέο στην Ιταλία Χαρίση. Η νίκη ήρθε άνετα για την Μπενετόν (96-69) με τον Ζήση να αγωνίζεται για 23 λεπτά και να σημειώνει 4 πόντους. Η προσφορά του όμως ήταν πολύτιμη, κυρίως στον οργανωτικό τομέα, αφού μοίρασε 8 ασίστ. Ο Χαρίσης χρησιμοποιήθηκε για 11 λεπτά και σημείωσε 2 πόντους (1/1 διπ.). Για την Μπενετόν καλή απόδοση είχε και ο πρώην παίκτης του Κολοσσού, Τρέβον Μπράιαντ που τελείωσε το παιχνίδι με 11 πόντους στο ενεργητικό του.
Η Ούντινε του Νίκου Βετούλα, πάλεψε μέχρι τέλους για μία θέση στην τετράδα αλά τελικά την έχασε στον πόντο, αφού η Κλιμάμιο την νίκησε με 87-86. Ο Βετούλας είχε πολύ καλή απόδοση. Ο έλληνας πλέι μέικερ αγωνίστηκε για 26 λεπτά και σημείωσε 11 πόντους με 3 στα 6 δίποντα, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ. Με τη νίκη της αυτή η Κλιμάμιο τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει την 8η Αντζέλικο Μπιέλα.
Η Μπενετόν του Ζήση θα αναμετρηθεί με την Αρμάνι Μιλάνο, η Ούντινε του Βετούλα με την Νάπολι και η Σιένα του Χαρίση με την Ρόμα του Ντέγιαν Μποντίρογκα. Οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ θα διεξαχθούν σττις 17 και 18 Μαϊου.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε στη φημολογία περί έντονου ενδιαφέροντος της Ρεάλ προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να επιστρέψει ως προπονητής της «βασίλισσα».
Οι Νικς διέλυσαν τους Χοκς με 51 πόντους διαφοράς και πέρασαν στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε και από μια στιγμή μεγάλης έντασης.
Ο viral οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολούθησε από κοντά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός, ωστόσο η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, αφού κατέληξε στο νοσοκομείο!