Καραντάσιου/ Αρβανίτη κατέλαβαν στην πέμπτη θέση στο Open της Μόντενα
Την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Βάσω Καραντάσιου/ Βίκυ Αρβανίτη στο στο Open SWATCH-FIVB World Tour της Μόντενα, του πρώτου της σεζόν. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τις Κινέζες Ουάνγκ/ Τιαν Για (Νο 22) με 2-0 (21-15, 21-19) και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά. Νωρίτερα, οι Καραντάσιου/ Αρβανίτη (Νο 6) είχαν επικρατήσει των Βραζιλιάνων αδερφών Ρουφίνο/Καρολίνα (Νο12) με 2-1 σετ.
Την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Βάσω Καραντάσιου/ Βίκυ Αρβανίτη στο στο Open SWATCH-FIVB World Tour της Μόντενα, του πρώτου της σεζόν.
Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τις Κινέζες Ουάνγκ/ Τιαν Για (Νο 22) με 2-0 (21-15, 21-19) και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά.
Οι Βάσω και Βίκυ προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους, αφού αυτό ήταν το έβδομο παιχνίδι μέσα σε τρεις ημέρες. Η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να συμβαδίσει με την αντίπαλό της, η οποία στο πρώτο σετ πήρε προβάδισμα και στη συνέχεια έπαιξε πιο άνετα.
Το 21-15 ήρθε φυσιολογικά, ενώ στο δεύτερο σετ, οι Κινέζες είχαν υπέρ τους και τον παράγοντα ψυχολογία.
Ωστόσο, οι Ελληνίδες πάλεψαν το σετ πόντο-πόντο και βρέθηκαν μπροστά δύο φορές (11-8 και 16-14), όμως οι κινέζες κατάφεραν να προηγηθούν με 18-17 και τελικά να πάρουν τη νίκη.
Νίκη επί των Βραζιλιάνων
Νωρίτερα, οι Καραντάσιου/ Αρβανίτη (Νο 6) είχαν επικρατήσει των Βραζιλιάνων αδερφών Ρουφίνο/Καρολίνα (Νο12) με 2-1 σετ.
Αν και το πρώτο σετ χάθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 22-20, οι Βάσω και Βίκυ βρήκαν το σθένος να ανατρέψουν την κατάσταση. Βασιζόμενες στην εύκολη αλλαγή, την πίεση στο σέρβις και κάποια καθοριστικά μπλοκ, πήραν το δεύτερο σετ με 21-14 και το 3ο με 15-13.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).