Αισιόδοξος ο Λιβαθηνός για την παραμονή του Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό
Αισιόδοξος για την παραμονή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Σπύρος Λιβαθηνός. «Εμείς τον θέλουμε και εκείνος θέλει να μείνει μαζί μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που έφερε από την Μπέρνλι στην Παιανία τον διεθνή επιθετικό.
Αισιόδοξος για την παραμονή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Σπύρος Λιβαθηνός. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των «πρασίνων», που ήταν και ο υπεύθυνος της απόκτησης του διεθνούς επιθετικού από την Μπέρνλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου «PAO NEWS», τόνισε:
«Όλα θα πάνε καλά. Κι εμείς θέλουμε τον Παπαδόπουλο στην ομάδα και ο ίδιος θέλει να μείνει μαζί μας».
Εκτίμήσεις έκανε και για τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού, Χανς Μπάκε:
«Αυτό που περιμένουμε από τον νέο προπονητή της ομάδας, είναι να της προσθέσει τα δικά του στοιχεία και να εκμεταλλευτεί το ταλέντο των νέων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, που θεωρώ ότι είναι το ιδανικό υλικό για να δουλέψει. Αν τον στηρίξουμε, θα πετύχει».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.