Η Μπόλτον παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA, Μίντλεσμπρο
Μπόλτον και η φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA, Μίντλεσμπρο αναδείχθησαν ισόπαλες 1-1 στο «Ρίμποκ» με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να περνά στον αγώνα στο 66 στη θέση του Κέβιν Νόλαν. Βαζ Τε και Ανταμ Τζόνσον ήταν οι δύο σκόρερ.
Μπόλτον και Μίντλεσμπρο αναδείχθησαν ισόπαλες 1-1 στο «Ρίμποκ» με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να περνά στον αγώνα στο 66 στη θέση του Κέβιν Νόλαν.
Η φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA, Μίντλεσμπρο, πήρε προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Ανταμ Τζόνσον στο 47, αλλά η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Βαζ Τε.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 37 αγώνες)
Τσέλσι 91 Πρωταθλήτρια – Champions League —————— Μάντσεστερ Γ. 80 Champions League
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.