Ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Γιούρκα Σεϊταριδη
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αφήνει την Ντιναμό Μόσχας για άλλες... πολιτείες. Ήδη φτάνουν στα χέρια του προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες με την ισπανική εφημερίδα «Αs» να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης, που επιθυμεί να αποκτήσει και τον πορτογάλο Κοστίνια.
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αφήνει την Ντιναμό Μόσχας για άλλες… πολιτείες. Ήδη φτάνουν στα χέρια του προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες με την ισπανική εφημερίδα «As» να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης, που επιθυμεί να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή μαζί με τον πορτογάλο συμπαίκτη του Κοστίνια.
Στοχος των «Ροχιμπλάνκος» είναι να καλύψουν τα κενά που έχουν στο δεξιό άκρο της άμυνά τους και στα χαφ. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», έχει στα χέρια της πρόταση της εταιρίας «Gestifute», η οποία έχει τα δικαιώματα των δύο παικτών και εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Σεϊταρίδη έχει εμπλακεί και σε ελληνικά σενάρια, με τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται -χωρίς επίσημη επιβεβαίωση- για τον Γιούρκα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.