Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στον εισαγγελέα ο φάκελος με τα στοιχεία για τα κρούσματα δολιοφθοράς στον ΟΣΕ
Φάκελο με στοιχεία για τα κρούσματα δολιοφθοράς που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στον ΟΣΕ επέδωσε την Τετάρτη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο πρόεδρος του ΟΣΕ, Νικόλαος Μπαλτάς.
Φάκελο με στοιχεία για τα κρούσματα δολιοφθοράς που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στον ΟΣΕ επέδωσε την Τετάρτη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο πρόεδρος του ΟΣΕ, Νικόλαος Μπαλτάς.
Ο φάκελος περιέχει τα στοιχεία που έχει ο Οργανισμός στη διάθεσή του, καθώς και χάρτη, στον οποίο απεικονίζονται τα κρούσματα επανειλημμένων καταστροφών και κλοπών ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού του ΟΣΕ.
Η σχετική εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, έπειτα και από τις δημόσιες καταγγελίες στελεχών του Οργανισμού. Την προκαταρκτική εξέταση έχει παραγγείλει ο κ. Παπαγγελόπουλος στον εισαγγελέα Κ.Σιμιτζόγλου.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου