Νίκη ανόδου πέτυχε η Ολυμπιάδα Πατρών μέσα στη Δάφνη επικρατώντας με 71-69 στην 25η αγωνιστική τηε Α2 ανδρών μπάσκετ. Η πρωτοπόρος αύξησε σε 44 τους βαθμούς της και παράλληλα επέτρεψε στο δεύτερο Αιγάλεω να διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από την Δάφνη.
Νίκη ανόδου πέτυχε η Ολυμπιάδα Πατρών μέσα στη Δάφνη επικρατώντας με 71-69 στο πλαίσιο της 25ης ημέρας στην Α2 ανδρών στο μπάσκετ. Η πρωτοπόρος ομάδα της Πάτρας αύξησε σε 44 τους βαθμούς της και παράλληλα επέτρεψε στο δεύτερο Αιγάλεω να διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από την Δάφνη.
Η ομάδα των Καρβέλα-Κεραμιδά δεν κατάφερε να «καθαρίσει» πρόωρα την υπόθεση άνοδο, καθώς ηττήθηκε με 67-64 στο Ρέθυμνο, όταν η μπάλα από τρίποντο του Καλινικίδη στην εκπνοή… μπήκε και βγήκε. Πλέον, το Ρέθυμνο πέρασε στην τρίτη θέση αφήνοντας στην τέταρτη τις Δάφνη, ICBS και ΚΑΟΔ με έναν βαθμό λιγότερο.
Ηττα που τον υποχρεώνει να ξεχάσει τα όνειρα για Α1 υπέστη ο ΚΑΟ Δράμας, 80-61, από το ICBS εκτός έδρας, ενώ την παραμονή στην Α2 εξασφάλισε ο Μίλωνας που επικράτησε, 86-74, της ΜΕΝΤ εντός έδρας.
Εκτός από τη Νήαρ Ηστ που είχε ήδη υποβιβαστεί, με την ιδέα της Β΄ Εθνικής συμβιβάζονται από σήμερα και οι Άλιμος, Περιστέρι. Αμφότεροι δεν μπορούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό πλέον αφού ο Άλιμος παρέσυρε μαζί του -με 89-85- και το Περιστέρι, καθώς ο Δούκας έχει το πάνω χέρι σε ισοβαθμία με την ομάδα της Δυτικής Όχθης.
Στα Πατήσια, ο Σπόρτιγκ επικράτησε με 74-65 της Νήαρ Ηστ, αλλά ο αγώνας αμαυρώθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Σίννη. Ο αθλητής μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όταν δέχτηκε αγκωνιά από αντίπαλο, υπέστη κάταγμα στα ζυγωματικά και δύσκολα θα αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση.
Στην παράταση επικράτησε ο Δούκας, 87-84 της Χαλκίδας στο Μαρούσι.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής στην Α2 ανδρών στο μπάσκετ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.