Βλέψεις για μετάλλιο έχει η Μπισμπίκου στη δοκό, αποκλείστηκε το ομαδικό
Η εθνική μας ομάδα γυναικών δεν προκρίθηκε στον τελικό του ομαδικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στον Βόλο, θα υπάρχει όμως ελληνική εκπροσώπηση στους τελικούς των οργάνων καθώς η Μπισμπίκου προκρίθηκε ως τρίτη στη δοκό.
Η εθνική μας ομάδα γυναικών δεν προκρίθηκε στον τελικό του ομαδικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στον Βόλο, θα υπάρχει όμως ελληνική εκπροσώπηση στους τελικούς των οργάνων καθώς η Στεφανί Μπισμπίκου προκρίθηκε ως τρίτη στη δοκό.
Η αθλήτριά μας εκτέλεσε εντυπωσιακά το πρόγραμμά της στη δοκό και κατάφερε να πλασαριστεί στην τρίτη θέση του συγκεκριμένου αγωνίσματος, αποκτώντας με την εμφάνισή της δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης ενός μεταλλίου.
Στο ομαδικό, η ελληνική ομάδα πλήρωσε ακριβά τις (δύο) πτώσεις στους ασσύμετρους ζυγούς, αφού κατετάγη στην 9Η θέση (165.975β.) και έχασε τη συμμετοχή στον τελικό από την Ολλανδία που ήταν 8η, με 166.400β.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.