Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του δημοσιογράφου Τίτου Κοντόπουλου

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του δημοσιογράφου Τίτου Κοντόπουλου

Σε βαρύ κλίμα και θλίψη για τον πρόωρο χαμό του δημοσιογράφου Τίτου Κοντόπουλου τελέσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η κηδεία του στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Το τελευταίο αντίο είπαν δημοσιογράφοι, πολιτικοί, φίλοι και συγγενείς.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

53

Σε βαρύ κλίμα και θλίψη για τον πρόωρο χαμό του δημοσιογράφου Τίτου Κοντόπουλου τελέσθηκε το απόγευμα η κηδεία του στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Η δημοσιογραφική οικογένεια, πολιτικοί, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον 45χρονο δημοσιογράφο, που πέθανε ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, το Μεγάλο Σάββατο, στο Λονδίνο, όπου νοσηλευόταν.

Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιάννης Αδριανός, ο Κώστας Κιλτίδης, η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Κώστας Γείτονας, η Βάσω Παπανδρέου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Χρήστος Παπουτσής, η Μαρία Δαμανάκη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Φώφη Γεννηματά.

Μεταξύ άλλων, στεφάνια έστειλαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ελευθερόγλου, η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η ΕΣΗΕΑ, το ΚΚΕ, βουλευτές και ΜΜΕ, στα οποία εργάστηκε ο Τίτος Κοντόπουλος.

Αποχαιρετώντας τον δημοσιογράφο, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος τόνισε: «Ο Τίτος υπήρξε συνάδελφος, γεμάτος ανθρωπιά και αγάπη. Προσκολλημένος στο καθήκον, δηλαδή στη σωστή ενημέρωση της κοινής γνώμης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026
Cookies